>
11 Ocak 2013 Cuma

TAVUKLU PATATES YEMEĞİ

Hazırlama Zamanı 25 dakika
Pişirme Zamanı 50 dakika
Kaç Kişilik 8
Malzemeler
  • 1 kilo tavukbudu,4-5 tane patates,1 havuc,1 sogan,3-4 yesil sivribiber,2 tane domates Baharatlari;1 cay kasigi kimyon,1 cay kasigi pulbiber, karabiber,tuz,1 corba kasigi cicekyagi ve 1 corba kasigi zeytinyagi,,1 corba kasigi salca ve 1 su bardagi sicaksu
Hazırlanışı
  • Öncelikle;tavukbudlarini yag ve baharatlarla iyice harmanliyoruz.Sogani biberi dograyip firin kabina yerlestirilir..Patates ve havuclarin kabuklari soyulup yikanip dogradiktan sonra tavukbudlarinin arasina yerlestirilir.Domateslar dogranir ve tavuklarin üstüne serpilir. 1corba kasigi salca ve 1 su bardagi sicak su ile ezilir ve üstünden gezdirilir.200 derecede üstü kizarana kadar pisirilir.
AFİYET OLSUN...)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder